Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Ce gandeste dansatorul de salsa, tipologii

Home  /  Blog  /  Ce gandeste dansatorul de salsa, tipologii

13.ian., 2020 0 Blog

De la gand la actiune este doar un pas. Voi pleca de la premisa sa omul este o fiinta umana, deci gandeste. In marea lor majoritate, dansatorii sunt oameni. O noua prezumtie logica: aproape toti dansatorii gandesc. Spun „aproape” deoarece si aici exista oameni care nu folosesc acest dar. Plecand din punctul fix, imi dau voie sa ma joc intr-un spatiu „3P – posibil, probabil, plauzibil”.

Amendament: cand spun dansatorul de salsa, ma refer la dansatorul social, cu tot ce include aceasta categorie generala.

Bacha-turistul
Adica cel care calatoreste pe bachata. Dansul este agentia de voiaj, destinatiile sunt persoanele de sex opus. Ganduri: „La naiba, iar au pus astia salsa, freca-m-as in muzica lor si-n timpii pacii. Sa vedem… sa vedem… avem timp sa alegem… Sani prea mici, fusta prea lunga, aia e cu iubitul. Ah, ce fund bombat… hooooo, mai bine ramaneai cu spatele. Asta e tunata, asta e custom made… Prea proasta, prea inteligenta… In sfarsit, nea dj, ai inteles si tu ideea. O bachata.” Dansam?

El salsero cu muschi
„Pastreaza distanta, eu o stabilesc. Acolo e bine. Flexie, vascularizare, tonus. Stai pe loc, femeie, ce te agiti asa? Nu observi si tu vena de pe biceps? Ce frumoasa esti, conturata mea! Te iubesc! Lasa ca te vede urmatoarea, pe asta o mai invit cand o sa faca flotari in degete. Sa revenim: flexie, vascularizare, tonus… flexie, vascularizare, tonus…”

Posesiva alias Geloasa alias Inchisoarea
„Sa mori tu! Fix cu proasta care-ti da like dupa like te-ai gasit sa dansezi? Nu sunt geloasa, dar cu aia!!!! In coltul ala intunecat, nu intre becuri, normal! Obsedatul naibii! Si implicatul asta imi da cinci spinuri pe trei timpi, sa nu pot eu vedea cum trebuie. Pe bune?!?! Te-ai lipit de ea?!?! Asta e dans sau preludiu? Vorbim acasa!”

Old school salsa dancer
„Bachata – bachata – bachata – kizomba – kizomba – kizomba…” Dansam? „Bachata – bachata – bachata – kizomba – kizomba – kizomba…” Dansam? „Bachata – bachata – bachata – kizomba – kizomba – kizomba…” Noapte buna!

Promoterul de eveniment
„Asta – da, asta – nu, asta – mai tarziu, asta – cu strategie, ca mai aduce zece dupa el…” Da, sigur ca dansez! „Zece procente din Bucuresti, provincia – opt procente… daca si Buzaul vine cu zece oameni inseamna ca am cazarea asigurata…” Multumesc pentru dans, nu vrei un pass? Ieftin si bun.

Mireasa corporatista
„Anul asta ma voi marita! Anul asta! La naiba, mai am doar trei luni si targetul este in pericol. O sa ma mercantizez mai bine. Este un challange mare, dar este al meu si imi voi atinge scopul! Pana de Craciun ma voi marita! Fac un team building cu toti potentialii si bifez pros and cons, apoi un short list detaliat, le gasesc cv-ul pe Facebook si asta e tot. Head hunting, frate!”

Doar kizomba
„Ma frec in ea de salsa… ma frec in ea de salsa… ma frec in ea de salsa… Asta e dans, frate! Ma frec in ea de salsa… ma frec in ea de salsa… ma frec in ea de salsa… Dansez! Uite-ma!”

Eternul incepator
„Baga-mi-as, iar am uitat figura. Si ieri o stiam. Mai intai imbarligam mainile, dupa care ma dadeam in stanga… ba nu, in dreapta… oare stanga mea venea peste dreapta ei care era pe sub stanga ei pe care o tineam cu dreapta mea? Sau invers? Mama, ce acritura! P-asta n-o mai invit in veci, sa vina ea sa ma invite! Deci: stanga era sus, dreapta dupa capul ei, apoi…” Poftim? S-a terminat piesa de doua minute? „Si eu cand imi termin figura? Vaca proasta!”

Eterna incepatoare
„Fac styling… fac styling… fac styling… fac styling…”

Tango, tango, numai tango
„Sunt profund. Simt. Doar eu simt. Doar eu inteleg. Calitate! Eu, eu, numai eu! Mie, al meu, cu mine, doar eu!”

Silvano
Dansezi? „Ce proasta e asta.” Dansezi? „Asta ma evita mereu.” Dansezi? „Cine te-o fi adus in club?” Dansezi? „Nesimtita, nici nu ma priveste.” Dansezi? „Fi-ti-ar telefonul sa-ti fie!” Dansezi? „Pas…” Dansezi? „Fix acum vrei la toaleta, nu?” Dansezi? „Urmatoarea… Asta e! N-am mai vazut-o niciodata, deci nici ea pe mine.” Dansezi? AI-AI-AI-AI-AAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Si IEEEE-IEEEE-IEEEE-IEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!


Comments are closed.
X