Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Cu spatele la partenera

Home  /  Blog  /  Cu spatele la partenera

13.feb., 2020 0 Blog

Dansul este o lume aparte, dar in care se regaseste tot ce presupune viata – mai bune, mai rele. Cateodata, din indiferent ce motive, un dansator poate alege sa nu stea cu fata la partenera. Fie ca-i accepta invitatia din obligatie, fie ca afla pe parcurs ca nu vrea sa danseze cu respectiva, exista posibilitatea sa nu-si doreasca sa fie cu fata catre ea in acel moment. Cateva dintre posibilele motive le gasesti aici. Pentru a-i ajuta pe cei care se gasesc intr-o astfel de situatie, iata mai jos o insiruire de opturi in care, daca stii cum, poti sta majoritatea timpului cu chipul departe de cea pe care nu ai stiut sa o refuzi.

 

Dincolo de ironie, poate fi un exercitiu bun sa iti propui ca lead sa conduci fata in asa fel incat sa nu o vezi macar 50% din dans. Incearca asta, reuseste, si iti garantez ca vei fi un dansator mai bun. Poti face asta la un curs de dans pentru adulti alturi de Scoala Oportunidad, sau in orice club de salsa.

 

Revenind la ideea principala, reciproca este perfect valabila, desi este mai greu in cazul fetei (ca follow) sa stea mult timp cu spatele la baiat (ca lead). Va urma: Cu spatele la partener.

 

PS – Partenera din clip, Andreea, nu are nici o legatura cu ideile exprimate in articol.


Comments are closed.
X