Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Echipa

Home  /  Despre noi  /  Echipa

Dansuri latino in Bucuresti centruOportunidad este o scoala de dans, teatru, improvizatie si dezvoltare personala. Suntem o echipa de profesionisti, cu larga experienta pe scena si in spatele ei. Am tinut mii de cursuri si workshop-uri, am organizat sute de evenimente. Cu noi poti invata salsa, bachata, kizomba si multe altele.

 

Avem trei scopuri pe care le urmarim pentru cursantii nostri:

  • viziune,
  • imbunatatire continua,
  • relaxare activa.

Pentru a le atinge, imbinam lumea dansului cu lumea teatrului si ne mandrim cu originalitatea cursurilor noastre, fie ele cursuri de dans, cursuri de teatru sau cursuri pentru dansul mirilor.


 

Felix Crainicu – fondator Oportunidad

Regizor, coregraf, dansator, realizator radio, scriitor. Peste cincisprezece ani de experienta in dans, teatru, salsa. In lumea salsa a studiat cu cei mai mari profesori din lume si a urcat pe scena in mai multe tari din Europa sau America. Larga experienta artistica, pe scena si in spatele ei. Realizator de spectacole si show-uri.

Felix Crainicu instructor dans

“He is one of the fastest learners I’ve ever met. While in Romania, he picked up Musicality as if he had done it his entire life. He was so thirsty to learn more, it was a dream working with him. I’d love to see how far he’s come. He is an example Musicalist for Eastern European Salseros.”

Eddie The Salsafreak

(Este unul din cei mai rapizi cursanti pe care i-am intalnit vreodata. Cand eram in Romania, a prins muzicalitatea de parca asta ar fi facut toata viata. Era insetat sa invete mai mult, a fost un vis frumos sa lucrez cu el. Mi-ar placea sa vad cat de departe a ajuns. Este un exemplu pentru toti dansatorii de salsa din Europa de Est care au ales muzicalitatea in dans.)

 

“Smooth!” – Susana Montero

 

Dupa multi ani pe scena si in spatele ei, in iarna lui 2011, Felix Crainicu s-a decis sa puna bazele acestei scoli de dans, teatru si dezvoltare personala. Prin urmare, 1 martie 2011 a insemnat momentul inaugurarii. De atunci a urmat o serie lunga de cursuri, workshop-uri, show-uri si evenimente. La 1 martie 2013, pentru ca numele mai era reprezentativ, Oportunidad Escuela de Salsa a devenit Oportunidad Escuela de Baile.

 

Niciodata nu este tarziu pentru dansul social, iar eu sunt exemplul viu. Am inceput sa dansez pe la 27-28 de ani. Pana atunci nu facusem nici un pas de dans. Niciodata! Dupa cativa ani dansam in Europa, pe scena, in spectacole de teatru-dans. Totul este sa vrei sa incepi.” Felix


 

Dana Stinga instructor dans

Dana Stinga – manager, instructor

 

Actrita, a jucat multi ani la Teatrul „Tony Bulandra”, Targoviste, precum si pe multe alte scene din tara si strainatate. S-a alaturat echipei Oportunidad in 2013, preluand toate aspectele organizatorice si relatiile cu publicul. Mai mult decat atat, este cea care asigura liantul dintre minunata lumea a dansului si unicul univers al teatrului. Dupa o pregatire intensiva, din 2015 a inceput sa predea la cursurile de incepatori, apoi si la cele de intermediari. De asemenea, tine cursuri de improvizatie si actorie.

 

Dansul este o completare a minunatei arte a actorului. In plus, este un mod de a fi liber.”  Dana

 

 


 

Andreea Hagiu instructor dans

Andreea Hagiu – instructor

A descoperit salsa in Belgia, 2012, iar la Oportunidad a ajuns in mai 2013. Nu a trecut multa vreme si a cunoscut magia scenei, iar noiembrie 2013 o gaseste in echipa instructorilor Oportunidad. Lucreaza in domeniul non-guvernamental, adora copiii, voluntariatul si educatia non-formala. O dansatoare completa, care cauta mereu perfectiunea. La cursurile ei vei fi mereu cu zambetul pe buze, pentru ca veselia care o caracterizeaza apare in fiecare miscare pe care o face. Si-a construit propriul stil de dans, unic in Romania.

 

Simt dansul ca si cand mi-ar curge prin vene. Imi da fiori si ma face sa vibrez. Pentru mine, dansul inseamna intensitate, magie si libertate.”  Andreea

 


 

Dimitrie Carp instructor dans

Dimitrie – instructor

 

Dansator experimentat si impatimit, a descoperit acesta arta la inceputul anilor 2000, cand a facut parte din formatia de dans sportiv care a devenit campioana nationala a Romaniei. Din 2004 danseaza salsa fara intrerupere, facand parte din cinci formatii. Doua dintre acestea au fost antrenate si coregrafiate de el. Preda salsa, bachata, rueda si cha-cha-cha din ianuarie 2011. S-a alaturat echipei Oportunidad in 2013.

 

La salsa cambiara tu vida!”  Dimitrie

X