Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

FAQ

Home  /  Despre noi  /  FAQ

 1. De ce as alege scoala de dans Oportunidad?
  Pentru ca avem o echipa formata din profesionisti. Pentru ca ne dorim sa iti dezvolti personalitatea, nu sa ne copiezi. Pentru ca alaturi de noi vei invata intr-un mediu placut si vei fi mereu cu zambetul pe buze.
 2. Trebuie sa am partener/a pentru a veni la dans?
  Cursuri de bachata BucurestiNu! La cursurile noastre, partenerii se schimba des, tocmai pentru a putea dansa cu oricine, oricand, oriunde. Totusi: daca vrei sa vii cu jumatatea ta si nu vrei sa dansezi cu altcineva, anunta instructorul la inceputul cursului. Dorinta iti va fi respectata.
 3. Exista limita de varsta ca sa incep sa dansez?
  Niciodata! Dansul social nu are varste. Poti incepe in copilarie, sau la tineretea a treia. Nu lasa varsta sa stea in calea bucuriei tale, pur si simplu vino si danseaza. Te vom primi cu bratele deschise.
 4. Dupa cate cursuri pot dansa in club?
  Depinde de „bagajul” tau informational si genetic. Daca ai facut miscare pana acum (sport, actorie etc), iti va fi mai simplu. Daca nu, este vorba doar de ambitia ta. Indiferent de situatie, cu o medie de 15 cursuri pe luna, vei putea dansa in club dupa 2-6 luni.
 5. Pot lua lectii particulare?
  Da. Sunt cele mai bune daca vrei sa evoluezi repede si sigur. Unul sau doi instructori se vor ocupa exclusiv de tine si te vor asista pentru a invata dansul repede si eficient.
 6. Scoala salsa cursuri BucurestiAveti oferte de grup sau corporate?
  Da. Ia legatura cu noi, spune-ne ceea ce doresti si iti vom oferi cea mai buna varianta pentru tine.
 7. Dansul mirilor?
  Da. Te putem ajuta sa ai si tu un dans minunat in cel mai frumos moment din viata ta. Am facut-o deja cu zeci de cupluri fericite. Ia legatura cu noi, spune-ne ce doresti si te vom ajuta. Consultanta gratuita.
 8. Cat ma costa?
  Avem un raport calitate/cost excelent. INtra in pagina de preturi si vei afla toate amanuntele. Daca ai nevoie de o oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi.
 9. Care sunt modalitatile de plata?
  Cash, la receptia scolii, sau prin virament bancar. Nu poti plati folosind un card la receptie. Vei primi bon fiscal de fiecare data. La solicitare, oferim factura si chitanta.
X