Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Regulament

Home  /  Despre noi  /  Regulament

Regulamentul școlii conține câteva principii de bun simț pe care le-am gândit în acord cu buna desfășurare a cursurilor, atât pentru instructori cât și pentru cursanți.

 

Reguli administrative

Reguli scoala dans Bucuresti1. Accesul la cursurile Oportunidad se face pe baza unui abonament lunar sau a achitării separate a ședinței de dans. Legitimația corespunzătoare abonamentului va fi prezentată instructorilor la începutul cursului și va fi înapoiată cursanților la părăsirea sălii de curs. Toate cursurile se achită în avans, iar banii sunt nerambursabili.

2. Un abonament este valabil o lună de zile; abonamentele sunt nominale si netransmisibile. Dacă abonamentele nu sunt folosite din motive care țin de posesorul lor, valabilitatea este pierdută. Școala de dans Oportunidad poate prelungi valabilitatea abonamentului din motive excepționale – probleme de sănătate, concediu etc.

3. Un curs are durata de 60 de minute. Dacă un curs nu se face din motive care țin de Oportunidad, acesta va fi reprogramat. Se poate intra în sală după ce a început cursul, dar asta atrage dupa sine bifarea unei ședinte din abonament, indiferent de timpul scurs de la începerea cursului respectiv.

4. Dacă nu doriți să participați la cursul în desfășurare, accesul în sala de dans va fi permis după încheierea cursului respectiv.

5. Școala de dans Oportunidad își rezervă dreptul de a modifica taxele sau orarul fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, ne vom strădui să anunțăm toți cursanții în timp util de orice schimbare. Vă rugăm să verificați periodic anunțurile de pe pagina noastră de Facebook sau de pe site.

6. Oportunidad nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile pierdute sau furate în interiorul școlii. Fiecare cursant este responsabil de supravegherea propriilor bunuri.

 

Reguli legate de sănătate și siguranță

Bun-simt scoala de dans BucurestiEste important ca toți cursanții să fie conștienți atât de propria lor siguranță, cât și de siguranța celor din jur și să contribuie la păstrarea siguranței și a integrității tuturor.

1. Dacă a trecut vreme îndelungată de când nu ați mai depus efort fizic, vă recomandăm un control medical de rutină înainte de a participa la cursurile de dans. Fiecare cursant este responsabil să își protejeze sănătatea în timpul dansului și să își solicite corpul la propriul nivel de condiție fizică și sănătate. De asemenea, în cazul unor probleme de sănătate, vă rugăm să informați instructorii în legătură cu acest lucru și, dacă este necesar, partenerii de dans.

2. Accesul în sala de dans este permis doar cu încălțăminte de schimb, nu cu pantofii de stradă. Pentru cursurile de dans sunt recomandați pantofii speciali. Pantofii sport, cu talpă dură sau care nu alunecă pot cauza probleme la glezne și genunchi. De asemenea, evitați încălțările cu care este dificil să vă mișcați sau care pot răni (ex. pantofi cu toc cui, de metal etc).

3. Cursanții vor ține cont de recomandările instructorilor privind aspecte care îi pot pune în pericol – ridicări, diverse poziții corporale diverse, folosirea accesoriilor precum ceasuri, brățări, inele, coliere etc.- lista aceasta nu este exhaustivă. De asemenea, zona de dans trebuie păstrată curată și liberă de orice element care poate determina alunecări sau căderi, cum sunt lichidele, spre exemplu. În cazul în care apar astfel de situații, anunțați imediat echipa Oportunidad.

4. Contactul fizic cu instructorii (în zone precum brațe, umeri, spate, șolduri, genunchi) poate fi necesar atunci când veți dansa sau când va fi cazul unor corectări ale poziției corporale. Cursanții care nu se simt confortabil cu contactul fizic (al instructorilor sau al altor cursanți) ne vor informa, fără nicio ezitare, imediat.

5. Cursanții sunt răspunzători pentru igiena lor personală. Vă rugăm sa țineți cont de faptul că veți dansa în imediata apropiere a altor persoane și vă recomandăm să aveți mereu la voi bomboane mentolate, deodorant și un tricou de schimb. În această direcție vă recomandăm volumul Eticheta în dansul social, Editura Ponte, autor Felix Crainicu.

6. Pentru siguranța celor prezenți la cursuri se va renunța la purtarea ceasurilor de mână, a cerceilor, colierelor și brățărilor de dimensiuni mari sau a hainelor cu croieli care pot agăța sau lovi (lanțuri, franjuri etc.).

 

Reguli legate de conduită

Din respect pentru munca instructor și pentru efortul depus de cursanții care vor să învețe

Reguli cursuri de dans Bucuresti1. Toate interacțiunile de la cursurile de dans Oportunidad vor avea loc în mod respectuos, astfel încât timpul petrecut aici să fie unul plăcut pentru toată lumea. Ne dorim o atmosferă destinsă și relaxată, o relaționare prietenoasă în cadrul căreia să ne încurajăm reciproc și să evoluăm în dans și pe plan personal.

2. Cursanții vor respecta recomandările instructorilor privind nivelul cursurilor la care să participe. Pentru ca instructorii să poată oferi cursanților cursuri adecvate, persoanele care se află la un nivel de început în dans nu vor avea acces la cursurile pentru intermediari sau avansați. De asemenea, persoanele cu experiență în dans care doresc să participe la cursurile de nivel începător se vor adapta la nivelul în dans al celorlalți cursanți prezenți.

3. La cursurile de la Școala de dans Oportunidad contează distracția, dar pe primul loc este învățarea. Cursantul trebuie să țină cont de ceea ce îi spune instructorul și să urmeze indicațiile acestuia, fără a perturba procesul de predare al instructorului, nici pe cel de învățare al celorlalți cursanți. Pentru socializarea în afara dansului, cursanții pot folosi timpul din pauze, cel dinainte sau de după cursuri, sesiunile de practică, ieșirile organizate cu școala, festivalurile și altele.

4. Atât cursanții, cât și instructorii vor contribui la buna desfășurare a cursurilor. Cursanții vor apela la instructori ori de câte ori au nevoie de sprijin sau clarificări, însă nu vor cauza întreruperi repetate fără legătură cu ceea ce se lucrează/predă în acel moment. De asemenea, cursanții care doresc să facă altceva decât ceea ce se predă vor face acest lucru în afara sălii de dans, pentru a nu deranja cursul. În caz contrar, aceștia vor fi rugați să părăsească sala.

5. Persoanele care aleg să fie prezente la curs vor participa la ceea ce se predă, cu excepția cazurilor în care este nevoie de pauză sau de întreruperea participării la curs din motive de sănătate. Dacă există persoane care nu participă activ la ceea ce se predă, se va considera că acestea nu sunt interesate de curs și vor fi invitate să părăsească sala.

6. Pentru că ne dorim ca la cursurile noastre să primeze buna dispoziție, ne rezervăm dreptul de a ne selecta cursanții.

 

Reguli scoala de dans in BucurestiAlte reguli

1. Este interzisă, în spațiul fizic și online al Școlii de dans Oportunidad, distribuirea de materiale promoționale și/sau reduceri pentru produse de orice natură care nu țin de școala noastră. În cazul în care doriți să devenim parteneri, vă rugăm să ne contactați direct.

2. Filmarea sau fotografierea în timpul cursurilor se va face doar de către instructori sau de către cursanți, exclusiv cu acordul instructorilor. Cu excepția situațiilor în care avem acordul cursanților, filmarea și fotografierea se vor face în așa fel încât chipul cursanților să nu fie identificabil în materialele înregistrate.

3. Fumatul nu este permis în sala de dans și în nicio altă zonă din clădire; în fața Palatului Universul există o zonă special amenajată pentru fumători.

4. Cursanții sunt responsabili de propriile ambalaje sau resturi; acestea nu vor fi lăsate în locuri neamenajate din sală sau din clădire, ci vor fi aruncate la coșul de gunoi de către cei cărora le aparțin.

 

CONFIDENTIALITATE

Confidențialitate – protejarea intimității cursanților este importantă pentru noi. Școala de dans Oportunidad colectează informații cu caracter personal pentru a vă putea oferi un bun acces la serviciile noastre sau ale partenerilor noștri. Includem aici și diverse evenimente organizate de alte școli din România sau din străinatate la care cursanții Oportunidad iau parte. Datele dumneavoastră personale sunt protejate de catre Oportunidad și nu vor fi oferite companiilor de marketing sau unor terți străini de Oportunidad. Aveți întotdeauna dreptul de a accesa informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră, iar dacă doriți să modificați aceste informații, o puteti face folosind orice mijloc de contactare.

X