Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Pata neagra din Latin Dance

Home  /  Blog  /  Pata neagra din Latin Dance

3.feb., 2020 0 Blog

Acest articol este scris cu intentie. Nu este nici o confuzie, in el este vorba fix despre cine scrie. A fost scris de doua ori, pentru ca prima data mi-am varsat naduful, dupa care l-am adus la o forma publicabila.

Sambata m-au purtat pasii spre clubul Latin Dance pentru a presta activitatea numita salsa. Cu bune, cu rele, o seara ok in spatiul gestionat de Catalin si Alina. O seara obisnuita de dans social. Insa…

Exista un cetatean care m-a facut ca pentru doua secunde sa uit de pacifismul zen care ma caracterizeaza si era sa-i fac masa guler. Nu stiu bataie, dar inventam ceva. Nu de alta, dar iubita mea era in bratele lui, cu tigva spre podea si tocurile spre tavan intr-un dip acrobatic pe care probabil tanarul il considera vreun atu de cucerit puicute albe. Regret profund ca n-am avut prezenta de spirit sa-l rog sa-mi zambeasca pentru un selfie cu telefonul. Vi l-as fi aratat aici sub semnul „asa nu / fugiti de mine / erase / delete / cancel / refuza-ma cand te invit”. In favoarea lui pot spune ca este afro (nu freza, ci culoarea pielii) si vine des in Latin, alte fete confirmandu-mi ca au patit lucruri asemanatoare.
spateleO parere sincera, din exterior, pentru incepatoarele in dans social care sunt fericite ca acest individ le schimba centrul de greutate si le duce sangele in cap:

DACA EL ESTE IMBECIL SI FACE ACROBATICA IN CLUBUL AGLOMERAT, VA ROG, FITI VOI DESTEPTE SI NU II PERMITETI.

Daca nu stiti de ce, va dau un scenariu „3P”: posibil, plauzibil, probabil:

Cetateanul de culoare se excita tinand dama cu mansarda-n jos. La treizeci de centimetri, pe ring danseaza un crestin care tocmai a dovedit shotul de tequila cu numarul zece. Fara lamaie, ca asta e pentru stilistii care beau numai apa plata cu lamaie. Betivul nu se tine pe picioare si il dezechilibreaza pe marele acrobat. Capul fetei porneste vertiginos spre coltul mesei. Din fericire, nu ajunge acolo, ci pe podea. Din nefericire, Geta danseaza chiar acolo, dar tocul cui rateaza cu doi milimetri ochiul damei de la podea. Speriata, fata se ridica repede pentru ca o doare. Abia acum capul ei intalneste cu putere coltul mesei (lovitura unu), apoi cade cu zgomot inapoi pe podea (lovitura doi). La naiba, e o zi proasta. Al unsprezecelea shot de tequila s-a rasturnat de pe masa fix in parul ei. O data cu paharul a cazut si lumanarea ambientala. N-a atins-o decat putin, suficient insa cat sa aiba nevoie de cateva bandane. De maine va sta cheala o vreme, pana-i creste la loc podoaba capilara.

As putea continua la nesfarsit scenariul demn de prima telenovela produsa de Tarantino. De pilda, focul din par s-ar putea raspandi, lumea ar fugi speriata, scarile ar ceda sub presiunea multimii bulversate. Nedumerit, dar mandru ca aproape i-a iesit acrobatica, cetateanul de culoare sta in mijlocul fumegand al fostului ring de dans in timp ce genericul de final curge peste ochii lui. Prim-plan plonjat / efect trans / ecran negru / sfarsit. Nominalizare Gopo pentru efecte speciale.

Si totul din cauza unui #$@%^@$&;* care face acrobatica in clubul aglomerat.

Fetelor, va rog, mai ganditi-va.


Comments are closed.
X