Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Bachata

Home  /  Stiluri  /  Bachata

Scoala de dans Oportunidad iti ofera o gama completa de cursuri de bachata, pentru orice nivel:

 

  • Dominicana
  • Bachatango
  • Urban
  • Sensual

 

Cursuri bachata BucurestiSpre deosebire de salsa, atunci cand vine vorba de bachata, stim sigur: dansul si muzica vin din Republica Dominicana. Avand in vedere ca este un dans care face parte din familia salsa, trebuie folosita din nou comparatia: bachata este mai simpla, mai accesibila pentru incepatori si cu un ritm care poate fi deslusit rapid. Datorita liniei melodice si romantismului emanat, nu putine sunt fetele care aleg dansul bachata inaintea oricarui alt dans.

 

Atunci cand vine vorba de numaratoare, din nou, simplitatea invinge. Aici se danseaza numai „pe 1”, adica piciorul stang al barbatului porneste pe acest timp. Ca amuzament si diversitate, bachata se poate dansa si „pe 2”, dar nu mai mult de atat.

 

 


Bachata cursuri in BucurestiBachata este un dans care evolueaza continuu. Candva interzis din cauza senzualitatii sale (Juan Luis Guerra, prin muzica sa, a contribuit masiv la scoaterea dansului din cluburi obscure si aducerea lui in mainstream), a pornit de la o forma traditionala si a ajuns intr-o zona nebanuita la inceputuri. Dansatorii au adus influente din alte genuri, muzicienii la fel. Acum exista bacha-tango, sensual bachata, street bachata, ba chiar kizo-bacha-tango. Una peste alta, conteaza foarte putin categoriile si teoria. Bachata este un dans care te provoaca, iti da libertate si senzualitate. Dincolo de asta:

 

Nu conteaza ce stil abordezi, bucura-te de dans! Interpreteaza muzica si spune o poveste prin miscarile tale. De fiecare data!

 

X