Cursuri de dans in centrul Bucurestiului salsa bachata kizombaCursuri de dans in Bucuresti
Cursuri de dans in centrul Bucurestiului
Primul curs de kizomba este gratuit. Vino si tu!
Cursuri de dans in Bucuresti
Primul curs de bachata este gratuit. Vino si tu!
Primul curs de salsa este gratuit. Vino si tu!

Dansul mirilor

Home  /  Stiluri  /  Dansul mirilor

Scoala de dans Oportunidad va ofera:

 

Dansul mirilor Bucuresti

  • cursuri de dans dedicate pentru cel mai important moment din viata;
  • consultanta in alegerea melodiei, a stilului, a efectelor speciale;
  • coregrafii special realizate;
  • cursuri de actorie, astfel incat sa iti poti spune povestea prin dans.

 


De ce as alege Oportunidad pentru dansul mirilor?

Pentru ca avem experienta nu doar in dans, ci si in actorie si teatru. Vom avea grija sa zambiti, sa fiti relaxati si sa trasmiteti emotii. Toate, in timp ce le aratati invitatilor povestea voastra de dragoste in pasi de dans.

 

Scoala de dans Oportunidad va poate ajuta sa aveti un moment de vis la unul din cele mai importante evenimente din viata voastra – dansul mirilor. Nunta care se apropie poate fi completata de un dans care sa spuna tuturor invitatilor povestea voastra de dragoste in modul pe care voi il alegeti – romantic, jucaus, temperamental, senzual sau oricum va doriti.

 

Valsul miresei dansuri BucurestiCat dureaza sa invat sa dansez?

Poate fi vorba de trei-patru intalniri, daca alegeti ceva simplu si elegant. Sau, daca doriti ca dansul vostru sa fie unic si memorabil, sunt necesare zece-douasprezece sedinte.

 

Puteti opta pentru un dans clasic si elegant: valsul si tangoul sunt doar doua dintre alegeri. Sau, pur si simplu, puteti incerca o melodie care va reprezinta ori care este importanta pentru cuplul vostru. Indiferent ce piesa muzicala alegeti (de la Metallica la Celine Dion, de la 50 Cent la Pasarea Colibri), noi va putem ajuta sa exprimati prin miscare ceea ce simtiti.

 

Cu ajutorul instructorilor de la scoala de dans Oportunidad povestea voastra poate fi spusa prin miscare. La fel cum au facut-o cei pe care ii puteti admira in filmarile de mai jos.

Sau puteti vedea aici mai multe dansuri ale mirilor.


Cat ma costa?

Fiind vorba de sedinte particulare, pretul porneste de la o suta de lei pe ora si scade direct proportional cu numarul de sedinte achizitionate.

Repetitiile se desfasoara la studioul Oportunidad. Daca doriti, ne putem deplasa intr-o alta locatie, aleasa de voi. Ultima repetitie are loc in spatiul evenimentului (cand este posibil), in conditii tehnice cat mai apropiate de noaptea nuntii (costume, pantofi, lumini etc). Dansul este usor. Depinde doar de indrumarea pe care o primesti!

 

Dansul mirilor cursuri

Ce inseamna un pachet de patru sedinte „cursuri dansul mirilor”?

Ca va invatam pasi de baza, tehnici de lead & follow, ca va veti descurca decent pe ringul de dans.

 

Ce inseamna un pachet de zece sedinte „cursuri dansul mirilor”?

Toate cele de mai sus, plus tinuta, atitudine, implicare si, poate cel mai important, dansul vostru va avea o poveste. Pentru multi dintre noi, dansul nu este doar o miscare pe ritm, ci o modalitate de a spune o poveste, de a transmite o emotie.


 

Iata cateva din dansurile mirilor realizate cu ajutorul nostru:

X